E-bordro nedir ?

E-bordro nedir ?

E-bordro, şirket çalışanlarına ücret bordrolarının KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) mailleri üzerinden yasal geçerli ve güvenli bir şekilde elektronik ortamda iletildiği bir sistemdir.

Çok çalışanı olan ya da birden fazla lokasyonda faaliyet gösteren şirketlerde bordroların, ücret pusulalarının, zaman çizelgelerinin, personel tebligatlarının, ihbarların, ihtarların, ibranamelerin ve izin form onaylarının imza karşılığı teslimi zor olduğundan, EDM bordro yoğun bir şekilde tercih edilmektedir.

qE-Bordro ile bordro ve diğer personel bildirimlerinin gönderimini ve personel yönetimini kolaylaştırırsınız. Muhasebe programınızdan bordro hazırlayıp tek tuş ile tüm personelinize KEP üzerinden e-bordro, ücret pusulası, zaman çizelgesi, personel tebligatlarının, ihbar, ihtar izin formu göndererek, yasal zorunluluklar çerçevesinde firmanızı güvence altına alırsınız.

qE-Bordro hizmetimiz için personel sayınıza göre yıllık sabit fiyat uygulanmaktadır. İşçi alım ve çıkışlarda herhangi bir fiyat değişikliğine gidilmemektedir. Üstelik kurumunuza tahsis edilen posta alanıyla bordrolarınız, ücret pusulalarınız, zaman çizelgeleriniz, personel tebligatlarınız, ihbar, ihtar ve ibralarınız, yıllarca İstanbul, Ankara yedekemeli olarak EDM Sistemlerinde saklanmaktadır.

Neden EDM E-Bordro?

YASAL GEÇERLİLİK

SGK ve Çalışma Bakanlığı teftişlerinde geçerlidir ve çok büyük kolaylıktır. Denetim sürelerini onlarca kat düşürür. İş mahkemelerinde birinci dereceden yasal delil olarak kullanılır. q

ZAMAN VE MALİYET AVANTAJI

Bordro, ücret pusulası, zaman çizelgelerinin ve personel tebligatlarının çalışanlara ulaştırırken, imzalatırken ve toplarken zaman ve para tasarrufu sağlar. Arşivleme maliyetlerini sıfırlar. E-Bordro hizmetimiz için personel sayınıza göre yıllık sabit fiyat uygulanmaktadır. Tüm personelinize açılan KEP adresleri ücret içindedir. İşçi alım ve çıkışlarda yeni KEP adresleri ve gönderiler için herhangi bir fiyat değişikliğine gidilmemektedir. q

GÜVENİLİR

Bordro, ücret pusulası, zaman çizelgelerinin ve personel tebligatlarının doğru çalışana gittiğine ve şirketle personel arasında gizli kaldığından emin olursunuz.

3 YEDEKLEMELİ SAKLAMA

Bordrolarınız, ücret pusulalarınız, zaman çizelgeleriniz, tebligatlarınız, ihtarlarınız EDM sistemlerinde 10 yıl boyunca 3 Yedeklemeli ve 3DS şifreleme teknolojisiyle en güvenli şekilde saklanır. Bordrolarınız, ücret pusulalarınız, zaman çizelgeleriniz, tebligatlarınız, ihtarlarınıza dilediğiniz an çevrimiçi erişebilir, tek tek ya da toplu olarak tekrar gönderme, görüntüleme ve pdf / baskı alma gibi işlemleri yapabilirsiniz.

ÜSTÜN ÖZELLİKLİ, KULLANICI DOSTU VE GÜVENLİ TEKNOLOJİ

E-Bordro, ücret pusulası, zaman çizelgesi, e-tebligat, e-ihtar gibi hizmetlerini 3DS şifreleme teknolojisiyle en yüksek güvenlik standartlarında sunar. EDM, Türkiye’nin tüm internet tarayıcılarla ve yazılımlarla java bağımsız çalışabilen, Devlet Elektronik Yazışma Protokolü ile tam uyumlu olan ilk ve tek teknolojisine sahiptir. EDM hizmetleri, depository arşiv, süreç yönetimi, toplu fatura tekrarlama, tam metin arama, akıllı VKN kontrolü, tek platformdan tüm bağlı mükellefleri ve servisleri yönetme, grup şirket ve şube yönetimi gibi yüzlerce yeteneği ile üstün özellikli kullanıcı dostudur.

ANINDA ERİŞİM

Bordro, ücret pusulası, zaman çizelgeleri ve personel tebligatlarının arşivleme sırasında deforme olmaz, yıllar sonra dahi belgeye online ulaşabilir, üzerindeki yok olmayan e-imza değerinizle doğruluğunu ispatlayabilirsiniz. q

MUHASEBENİZE TAM ENTEGRE

Resmi muhasebenize ve bordro, ücret pusulası-zaman çizelgesi ve personel tebligatlarının üreten programlarınıza tam entegrasyon sağlanır

HIZLI KURULUM VE 7/24 ÖZEL MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ

İlinizde sizlere özel atanan satış ve servis temsilciliği tarafından tüm başvuru, kurulum, eğitim ve teknik servis destekleri sağlanır. EDM Merkezde, 7/24 arayabileceği bir asıl birde yedek müşteri temsilcisi Size özel atanır.

E-Bordro Temel Özellikler

  • Arşivleme kolaylığı sunar.
  • Tüm programlar ile entegre çalışır.
  • Kullanıcı sayısında kısıt yoktur.
  • Ekstrenin online paylaşılması sağlanır.
  • 10 yıl süreyle saklanan e-Bordro log’ları tüm mahkemelerde delil niteliği taşır.
  • Ücret hesap pusulası gönderimi sırasında iletiye dosya eklenebiliyor. Ücret pusulası dışında bildirim vs içeren dosya ve/veya dosyalar olabilir) Eklenen her dosya elektronik imza ile imzalanabiliyor.
  • Ücret bordrosu dışında dosyalar gönderebilme özelliği eklendi. Her bir dosyanın kullanıcı isterse Basit imza veya zaman damgalı imza ile imzalanma yapılabiliyor.
  • Gönderim sırasında CC (Bilgi) eposta hesabının tanılanabiliyor.
admin

Yorumlar kapalı.
Sohbeti aç
Yardım ister misiniz?
Merhaba
Nasıl yardımcı olabilirim ?